Hvornår skal jeg tage kreatin?

Hvordan virker kreatin?

Kreatin gør at der bindes mere vand til muskelcellerne. Der sker en stimulering af cellerne, som gør at de vokser mere end de ville have gjort uden at kreatin indtages. Kreatin kan hæve din kapacitet til træning eller ved korte spurter. Det er en af årsagerne til kreatin kan være med til at give større muskelvækst, når det kombineres med styrketræning. Se et godt udvalg af kreatin hos billigekosttilskud.dk.

kreatin hvornår og hvor meget?

 

Hvornår skal jeg tage kreatin?

Det er noget, mange er i tvivl om. Nogle tager kreatin før træning, nogle tager det under træning og andre tager det efter træning. Det skal først og fremmest siges, at en tredjedel af befolkningen selv danner en så stor mængde af kreatin i kroppen, Adwords Specialist at der ingen effekt er for dem, når de tager kreatin som kosttilskud. For alle os andre, er kreatinpulver noget af det mest præstationsfremmende kosttilskud – og studier bakker dette op.

Mængden af kreatin, der anbefales at tage – uanset, om det er før, under eller efter træning – er ofte 3 til 5 gram. Herfor er dette selvfølgelig også vores anbefaling. Desuden sværger nogle til en loading fase, mens andre gør ikke. Det er individuelt, om det foretrækkes (personligt gør jeg det ikke selv).