Her er et par

Kølige fordele

Hvorfor overhovedet køle sin shaker i første omgang? Du er sikkert vant til at fylde din shaker med vand nede i centeret, når du er færdig med dagens træning. Men vi kan vist godt blive enige om, at proteinpulver med vand ikke er jordens lækreste drik. En lidt flad fornemmelse, og noget, der bare skal ned hurtigst muligt.
Men når man så engang i mellem forkæler sig selv med en af de færdigblandede shakes fra fitnesscenterets køledisk, får man pludselig en mundgasme af dimensioner. Og grunden er simpel: De færdigblandede shakes er lavet med mælk! Det kan du også gøre, hvis du anskaffer dig en køletaske til din proteinshaker.

Det smager bedre

Det er helt ubeskriveligt, hvor stor forskel, der er på en proteinshake lavet med mælk og en proteinshake med vand. Den ene er flad, tynd, kedelig og på grænsen til det opkast-fremkaldende, og den anden er lavet med mælk. En fornøjelse på alle fronter! Smagen er rig, konsistensen er tykkere og den skummer let, når den rammer din gane. Mmmh!

Det er motiverende

Hvis man har noget at glæde sig til bagefter, præsterer man bare lige de 10% ekstra, når man står i squatracket. En undersøgelse fra University of Colorado har vist, at det at have noget at se frem til har enorm betydning for ens motivation. Hvad enten det er i træningscentret, på skolebænken eller i en helt tredje sammenhæng.

Du får mere protein

Du tager i fitnesscentret og træner dag efter dag. Så skal du også have det optimale udbytte ud af din træning! Derfor er det vigtigt, at du får den nødvendige protein efter træning, så dine muskler har noget at vokse af. I mælk er der – sjovt nok – mere protein end i vand. Drik din proteinshake med mælk og giv din krop det, den har brug for!

Mælk er sundt

Der er en grund til, at man bliver anbefalet at drikke mælk dagligt. Det er nemlig utrolig sundt at drikke mælk. Mælk indeholder en helt unik sammensætning af vitaminer og mineraler, som du ikke finder mange andre steder. Kalcium, Kalium, Magnesium, Vitamin A, B, D, K og meget mere giver du din krop, når du drikker mælk.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du købe en køletaske til din proteinshaker her på siden.

Jeg drikker altid min daglige proteinshake med mælk. Det er et spørgsmål om ære – og store gunz. Gains bevare Danmark!

Dronning Margrethe II, 2015

Hold din drik kold!

Med den elegante, mørkegrå køletaske kan du også begynde at blande din proteinshake med mælk hjemmefra og holde den kold, mens du træner.

Mælk indeholder:

  • #muskler Protein
  • #knogler Calcium
  • #immunforsvar A-vitamin
  • #rødeblodlegemer B12-vitamin
  • #stofskifte Pantotensyre (B5-vitamin)
  • #hudhårnegle Riboflavin (B2-vitamin)
  • #madtilenergi Thiamin (B1-vitamin)
  • #optagecalcium D-vitamin
  • #koagulation K-vitamin
  • #musklerogstofskifte Magnesium
 • #opbyggeprotein Kalium