Hvem kan få gavn af en cShakers-køletaske?

Forretningsmanden i mig har selvfølgelig lyst til at skrive: Alle! Alle kan bruge en cShakers-køletaske! Hvis du ikke styrketræner, kan du bruge den til at holde din vandflaske kold på arbejdet. Eller din madpakke. Skal du på date i det fri, og har du ingen idé om, hvordan du skal holde hvidvinen kold? Hvis bare der fandtes en køletaske til… cShakers-køletasken er din redningsmand!

Hvis du skal på date med din kat, kan du holde dens mælk kold i en cShakers-køletaske.

Til dem der styrketræner

Foruden at kunne holde din madpakke kølig og være en utroligt god wingman, er cShakers-køletasken oprindeligt opfundet til et ganske simpelt formål: At holde din proteinshaker kold, så du kan drikke din shake med mælk efter træning.

Billig mælk. Smager af en million, når det blandes med proteinpulver og køles i en cShakers-køletaske.

Vi har tidligere skrevet om alle fordelene ved at drikke din proteinshake med mælk fremfor vand. Det er lækkert at kunne lave sin proteinshake med mælk og pulver af eget ønske (chokoladesmag er i sandhed guddommeligt), når man tager afsted. Flere timer senere drikker man sin shake, og her er den stadig dejligt kold og lækker. Og alle vennerne er misundelige, når de står med deres kedelige vand-shakes. Win!

 

Til de travle

Men det er ikke kun i styrketræningssammenhæng, at en lille køletaske er anvendelig. Hvis du har en travl hverdag, kan det være svært at holde drikkedunk, protein-/energidrik eller madpakke kold. Køletasken her fra cShakers.dk passer til de fleste drikkedunke og proteinshakere (og formentlig også til din madpakke – men ikke samtidig). Hvis du ikke har adgang til køleskab eller du rejser rundt i løbet af dagen, kan en køletaske til din drikkedunk eller shaker være super lækkert at have.

 

Til dem der arbejder udendørs

Hvis du har en arbejdsplads udendørs, vil du sjældent have adgang til et køleskab. Og der vil – især om sommeren – være langt mellem de kolde drikkedunke.

“Når jeg er færdig med at bore her, bunder jeg sgu en kold energidrik fra min køletaske.”

Giv din gane en kølig overraskelse med en cShakers-køletaske. Det er sundt for dig at drikke vand, så ethvert incitament for at drikke mere væske er motivation for en sundere livsstil.

 

Til alle os andre

En køletaske er jo bare en super versatil brugsgenstand. Du kan bruge den til, ja, at holde ting kolde. Derfor har vi lavet en liste med situationer, hvor det er lækkert med en cShakers-køletaske:

  • #gains Holde proteinshaker kold
  • #scoregaranti Holde hvidvin kold på picnic-date
  • #2cool4school Holde madpakken kølig til den lange skoledag
  • #upallnight Holde energidrik kold til LAN-party
  • #gørkarstenglad Holde 2 dåse-øller kolde til dig og Karsten
  • #stayhydrated Holde vanddunken kold på strandturen
  • #homemade Holde hjemmeblandede drinks kolde på Roskilde

Ahhh, nu har jeg lettet mit hjerte for argumenter for at købe en cShakers-køletaske. Hvis det lyder som noget for dig, kan du klikke dig over i Shoppen og tage det næste skridt for at sikre dig en cool køletaske.