Tilbud
Din nye yndlings

Køletaske

59,95 DKK 39,95 DKK

En hårdfør, specialsyet køletaske, der passer til både drikkedunke og standard proteinshakere. Køletasken er produceret miljøvenligt og kan holde flasker, shakere, o.l. kolde i timevis.

Varenummer (SKU): GS251212 Kategori:

Product Description

Beskrivelse

En køletaske fra cShakers.dk er vejen frem, hvis du tager din træning seriøst. Køletasken leveres i en stilet, mørkegrå farve med kølige, blå detaljer på lynlås og logo. Køletasken er lavet af kraftigt polyester med særligt isolerende skum under en foliekappe, der gør den utroligt isolerende. Og så er den selvfølgelig produceret under miljøvenlige forhold og af genanvendelige materialer.

Med en køletaske til din proteinshaker, kan du begynde at drikke din proteinshake med mælk, hver gang du træner. Bland din shake med mælk (eller kakaomælk, hvis du skal forkæle dig selv) hjemmefra, put den i din køletaske og tag til træning. Din shake holder temperaturen i timevis. Efter træning kan du nu nyde en lækker, kold og velsmagende proteinshake. Din træningsmakker står og kigger misundeligt på dig, mens han forsøger at presse sin egen kedelige vand-shake ned. Og det er ikke kun smagen, han kan være misundelig på dig over: Mælk indeholder nemlig mere protein og en unik pakke af vitaminer og mineraler, som du ikke får, hvis du drikker din shake med vand.

Køletasken er specialfremstillet til at have den perfekte størrelse til proteinshakere. Den kan dog snildt bruges til at køle madpakker, vandflasker, dåseøl og meget andet.

PRO TIP: Hvis du putter et lille køleelement sammen med proteinshakeren ned i køletasken, holder den sig kold meget længere!

Specifikationer

Størrelse: 25 cm høj, 12 cm diameter
Vægt: 60 g
Forsendelse: Kan sendes som brev
Materiale: 600D polyester
Isolering: 2 mm polyethylenskum
Miljø: Miljøvenlig produktion