Vilkår og betingelser

en oversigt over

Betaling

cShakers.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms.

På vores side benytter vi os af et betalingsmodul leveret af YourPay ApS, som krypterer alle dine kortoplysninger. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Levering

cShakers.dk prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter.

cShakers.dk sørger for levering med PostNord (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder deres leveringstidsplan. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. cShakers.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, fremsender cShakers.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med PostNord.

Reklamationsret

cShakers.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles cShakers.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder cShakers.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mail: Brug denne kontaktformular
Adresse: Skejby Vænge 143, 8200, Aarhus N

Varereturnering foregår til ovenstående adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og cShakers.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail vha. denne kontaktformular. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vi sender derefter en fortrydelsesformular, som du bedes sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Data

I forbindelse med bestilling på hjemmesiden afgiver du oplysninger som e-mail-adresse, telefonnummer og fysisk adresse. Disse oplysninger gemmes i vores system, så vi kan lave en faktura til dig og sende dit produkt til din adresse. Af regnskabsmæssige årsager gemmer vi dine oplysninger i vores system, så vi kan udføre korrekt bogføring. Dataene bruges for at muliggøre selve webshoppen. Simpelthen.
Hvis du ønsker at få oplyst eller fjernet dine data fra vores system, kan du blot skrive en mail vha. denne kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage til dig.