Proteinshake med mælk: Her er fordelene!

“It’s raining mælk!”, og det må det gerne fortsætte med, for der er en række fordele ved at drikke sin proteinshake med mælk. Her er de fordele, der gør, at vi altid drikker vores proteinshakes med mælk.

Det smager bedre

Det er helt ubeskriveligt, hvor stor forskel, der er på en proteinshake lavet med mælk og en proteinshake med vand. Den ene er flad, tynd, kedelig og på grænsen til det opkast-fremkaldende, og den anden er lavet med mælk. En fornøjelse på alle fronter! Smagen er rig, konsistensen er tykkere og den skummer let, når den rammer din gane. Mmmh!

“AAAAAARRRRRHHHHHHHHHHH!!!”

Det er motiverende

Hvis man har noget at glæde sig til bagefter, præsterer man bare lige de 10% ekstra, når man står i squatracket. En undersøgelse fra University of Colorado har vist, at det at have noget at se frem til har enorm betydning for ens motivation. Hvad enten det er i træningscentret, på skolebænken eller i en helt tredje sammenhæng.

Du får mere protein i din proteinshake

Du tager i fitnesscentret og træner dag efter dag. Så skal du også have det optimale udbytte ud af din træning! Derfor er det vigtigt, at du får den nødvendige protein efter træning, så dine muskler har noget at vokse af. I mælk er der – sjovt nok – mere protein end i vand. Drik din proteinshake med mælk og giv din krop det, den har brug for!

Mælk er sundt

Der er en grund til, at man bliver anbefalet at drikke mælk dagligt. Det er nemlig utrolig sundt at drikke mælk. Mælk indeholder en helt unik sammensætning af vitaminer og mineraler, som du ikke finder mange andre steder. Kalcium, Kalium, Magnesium, Vitamin A, B, D, K og meget mere giver du din krop, når du drikker mælk.

proteinshake med mælk
“Stop med at stirre på mit yver. Mine øjnene er heroppe!”

Hvis det lyder som noget for dig, kan du købe en køletaske til din proteinshaker her på siden.